Uppdateringar

Varför uppdatera?

En webbsida som inte uppdateras tappar snart sina besökare. Hur ofta det behöver göras beror på syfte och innehåll.

Men kom ihåg - allt förändras - hela tiden. Nya priser, nya trender, nya lagar och regler, ny teknik etc. Även om det inte berör webbsidan kanske det berör era kunder. Det är också information och en trevlig extra service att bjuda på.

Behöver ni hjälp med att underhålla webbsidan finns det flera varianter på uppdateringshjälp anpassade för olika behov.

Uppdateringar
Om webbsidan bara behöver uppdateras ibland kan det vara billigast att betala per tillfälle, för närvarande 600 kr / tim.
Om webbsidan behöver ses över ofta men oregelbundet kan man välja att debiteras månadsvis för de timmar som lagts ner.

Uppdateringsavtal
För webbsidor som behöver kontinuerliga uppdateringar finns följande avtal. (Skulle inte något alternativ passa så skräddarsyr vi ett!)

Månadsavtal
sammanlagt 1 tim / mån 550 kr
Månadsavtal
sammanlagt 2 tim / mån 1000kr
Månadsavtal
sammanlagt 4 tim / mån 1800kr
Årsavtal
Kostnadsförslag

Att uppdatera själv
Om ni vill uppdatera sidorna själva rekommenderas Dreamweaver, ett redigeringsprogram för webbsidor. Det finns att ladda ner och testa i 30 dagar på www.adobe.com.

Ni bör dock vara lite insatta i html och bildbehandling för att det ska vara meningsfyllt att sköta det själva. En halvdan webbsida gör ingen glad, ni kan snarare förlora kunder om ni inte ger ett professionellt intryck.

Var också säkra på att det finns tid och intresse för det, annars är risken stor att webbsidan till slut glöms bort och tappar sitt syfte. Pengarna i sjön, alltså.